Klassejubilæum 2014

55 års jubilæum 22.05.2014

Klassefest 2014-1901

Torsdag d. 22.05.2014 mødtes tidligere elever på Korsør Kommunale Mellem- og Realskole for at fejre 55 års afgangsjubilæum, der var i 1959

Der var i alt 31 tilmeldte men det endelige deltagerantal blev en smule reduceret grundet sygdom, med det endelige deltagerantal blev dog på det flotte at 27 mødte frem fra hele landet, blandt andet Aabenraa og Århus, ja en enkelt kom helt fra Amerika.

Klassefest 2014-1886 copy

Den gamle sløjdsal lignede helt sig selv.

Dagens program startede med fremmøde på den gamle Halskovskole, nu Kulturhuset, her havde omkring halvdelen startet skolegangen i 1949 – vi kunne jo ikke besøge Realskolen i Slottensgade, der nu er udstykket til ejerlejligheder.

Efter ankomsten fik vi en kop kaffe med hjemmebagt, hvorefter der var arrangeret en rundvisning på den gamle skole, der trods omfattende renovering, havde bevaret meget af sit gamle særpræg, sjovt var det også at se de lokaler man huskede som enorme, slet ikke var så store endda. Efter rundvisningen var det tid at vise en fint sammenklippet ”Korsørfilm / K.B.Rasmussen” film fra lige netop vores periode 1959 – 1960

Klassefest 2014-1906 copy

Et festligt bord gav den helt rigtige stemning.

Efter besøget i Kulturhuset kørte vi til ”Under Hatten” Jens Baggesens gade 20, her havde firkløveret fra Op Med Håret, pyntet flot op med klassebilleder lige netop af os selv fra 1. og 3. mellem, der samtidig med det flot pyntede bord en dejlig menu og en meget flot betjening, gav den rigtige og helt fantastiske stemning, der blev udvekslet minder og nok tilføjet nye hos hver især.

Programmet var sat til afslutning senest kl. 21 hvilket, trods ca. 10 timers sammenkomst + transporttiden, var lige tæt på at blive helt opbrugt, jo vi fra fyrrerne Are Still Going Strong.

Lige på falderebet var der stemning for at mødes igen om 2-3 år, hvilket det lokale festudvalg nok mente at kunne overtales til.